ÎNVAȚĂ! Castele nou

ÎNVAȚĂ! Castele

Te-ai întrebat vreodata cum era viața într-un castel? Sau cum turnurile înalte, zidurile de piatră și șanțurile ajutau domnii medievali să supraviețuiască atacurilor? Acum poți afla!

Noua serie Învață! e destinată tuturor copiilor care doresc să descopere lucruri noi și să își dezvolte cultura generală.

ÎNVAȚĂ! Vikingii nou

ÎNVAȚĂ! Vikingii

Ți-ai dorit vreodata să știi cum călătoreau Vikingii? Sau ce jocuri jucau și cum era viața lor de zi cu zi? Acum poți afla!

Noua serie Învață! e destinată tuturor copiilor care doresc să descopere lucruri noi și să își dezvolte cultura generală.

Romanian phrasebook nou

Romanian phrasebook

This phrasebook will help you make yourself understood easily in everyday situations as well as in emergencies, when travelling and communicating with Romanians, even if you are a complete beginner in the language.

 

Spune NU cărnii nou

Spune NU cărnii

Conține sfaturi practice despre cum să eliminați sau să reduceți carnea. Asigurați-vă că vă puteți schimba dieta în bine, fără a vă schimba radical stilul de viață. Cartea este încărcată cu sfaturi dietetice, conține și rețete, cu ajutorul cărora puteți face cu ușurință primul pas într-o nouă direcție. Renunțarea la produsele de origine animală nu a fost niciodată mai ușoară!

Spune NU deșeurilor nou

Spune NU deșeurilor

În acest volum veți afla informații esențiale pentru a produce mai puține deșeuri, puțin câte puțin. Conține 101 mici schimbări, care pot face o mare diferență. Și dvs. puteți începe să reduceți deșeurile pe care le generați și să schimbați pas cu pas lumea care aproape se scufundă în deșeuri. Este timpul să facem ceva în legătură cu asta, nu credeți?

Spune NU plasticului nou

Spune NU plasticului

Această carte își propune să vă ajute să reduceți cantitatea de materiale plastice utilizate. Vă oferă alternative ecologice, inclusiv sfaturi despre cum să nu cheltuiți prea mult. Conține idei pentru mici schimbări în viața de zi cu zi, care vor ajuta în mod semnificativ natura. Momentul potrivit este chiar acum. Începeți-vă „zilele fără plastic” împreună cu acestă carte!

Spune NU rețelelor de socializare nou

Spune NU rețelelor de socializare

Acestă carte atrage atenția asupra riscurilor asociate cu utilizarea rețelelor sociale. Pas cu pas către o viață „online” mai fericită! Tot ce trebuie să știți pentru a ține situația sub control, găsiți în această carte. Oferă 100 de sfaturi de la „închidere” completă până la gestionarea postărilor pozitive. O dietă digitală pentru a descoperi viața reală!

Spune NU zahărului nou

Spune NU zahărului

O problemă de actualitate după sărbătorile de Crăciun și Anul Nou. Cartea oferă sfaturi de mâncare și rețete tentante pentru preparate fără zahăr. Veți găsi sfături cu privire la modul de îmbunătățire a obiceiurilor alimentare și la controlul zahărului, în mod natural și cu stres cât mai mic. Încercați câteva sugestii și veți vedea că și o viață fără zahăr poate fi fericită și dulce.