Descoperă Amsterdam

Descoperă Amsterdam

Amsterdam este unul dintre cele mai prietenoase și mai romantice orașe din Europa. Canalele sale încântă, muzeele sale impresionează, fiind un oraș îndrăzneț, potrivit pentru cei cu vederi liberale. Pe scurt, este un oraș fără egal.

Descoperă Bali

Descoperă Bali

Baliul este adesea descris prin clișee turistice: exotic, seducător, magic. Deși aceste cuvinte par suprautilizate și golite de sens, sunt totuși adjectivele cele mai potrivite pentru a descrie micuța insulă. Bali se bucură de o diversitate remarcabilă pentru o insulă atât de mică, situată în cel mai mare arhipelag din lume.

Descoperă Barcelona

Descoperă Barcelona

Barcelona este un oraș vibrant, dinamic, mereu în mișcare, însă și un oraș care își păstrează cu pasiune moștenirea, oferind totul, de la comori gotice și dansuri tradiționale la baruri moderne, arhitectură inovatoare și mâncare delicioasă.

Descoperă Croația

Descoperă Croația

Croaţia este una dintre cele mai interesante destinaţii din Europa, cu un litoral ce pare infinit, sute de insule şi o atmosferă relaxată ce garantează o vacanţă de neuitat. Istorie, cultură, plajă: le găsiţi pe toate în Croaţia.

Descoperă Florența

Descoperă Florența

Florența este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase muzee în aer liber din lume, celebru pentru descoperirile din știință, literatură, artă și arhitectură. 

Descoperă Lisabona

Descoperă Lisabona

Climatul însorit, istoria bogată și farmecul unor epoci de demult, conferă Lisabonei un farmec nestins. Dacă luăm în calcul și gastronomia, viața de noapte și prețurile, vom înțelege că suntem pe cale de a pătrunde într-unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa.

Descoperă Londra

Descoperă Londra

Londra are ceva aparte, ce atrage anual aproximativ 17,4 milioane de vizitatori internaționali care petrec măcar o noapte aici. Și sigur nu e vorba despre vreme. Are palate și catedrale minunate, teatre și muzee, parcuri și grădini, restaurante care oferă preparate din toate colțurile lumii, o viață de noapte dinamică și o atitudine cosmopolită și deschisă față de diversitatea de toate felurile, în special a propriilor locuitori. Plină de istorie și de carismă, Londra reușește să fie veche și, în același timp, să dea ritmul viitorului.

Descoperă Madrid

Descoperă Madrid

Madridul este unul dintre acele orașe care fac oamenii să zâmbească. O vizită în capitala Spaniei este, cu siguranță, o experiență minunată, având în vedere mulțimea de muzee din oraș, viața de noapte activă și preparatele delicioase.

Descoperă New York

Descoperă New York

Cei peste 56 de milioane de turiști care vin aici în fiecare an au așteptări mari, iar orașul nu dezamăgește: arhitectură superbă, repere culturale de talie mondială, magazine și restaurante elegante.

Descoperă Paris

Descoperă Paris

Cu două monumente înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO, 204 muzee, peste 420 de parcuri și grădini și 170 de biserici și temple, nu este deloc surprinzător că celor peste 2 milioane de parizieni li se alătură 16 milioane de turiști în fiecare an.

Descoperă Praga

Descoperă Praga

Praga este unul dintre cele mai frumoase și mai interesante orașe din Europa, cunoscut pentru Centrul Vechi și Castelul din oraș. Dincolo de zonele aglomerate, vă așteaptă galeriile, grădinile și clădirile cu design emblematic.

Descoperă Roma

Descoperă Roma

Puține locuri impun respectul și admirația turiștilor așa cum o face Roma. Combinația de stiluri arhitecturale ale orașului modern este la fel de atractivă precum monumentele antice, palatele renascentiste și grandoarea Vaticanului.