Catalana şi indoneziana, gratuit pe dictionare.linghea.ro

Oferta de dicționare on-line de pe portalul dictionare.linghea.ro tocmai s-a îmbogăţit cu două limbi noi: catalana şi indoneziana. De acum, aveţi la dispoziţie cel mai complex site de traduceri din 32 de limbi.

Dacă vă numărați printre fanii acestor limbi sau acum începeți să le studiați, sigur v-am făcut o bucurie. În afară de dicționarele atent elaborate, veți găsi aici și tematici. Puteți să învățați astfel vocabularul specific unei anumite tematici în catalană sau indoneziană. Această funcție este elaborată individual pentru cele 32 de limbi. Cuvinte-titlu sunt prezentate întotdeauna în altă ordine și cu o altă gamă de răspunsuri corecte sau greșite.

Noile dicționare sunt o bucurie și pentru turiști. Barcelona atrage anual iubitori de sejururi, iar călătoriile în Indonezia sunt din ce în ce mai căutate.

Indoneziana.jpg (206 KB)

Dicționar de catalană

35 000 de cuvinte-titlu, 83 800 de traduceri

Peste 10 milioane de oameni vorbesc catalană în Spania, Insulele Baleare, în anumite regiuni din Franța și Sardinia. Până acum, nu exista niciun dicționar on-line actual de catalană. Tematicile care oferă posibilitatea de a exersa cuvintele sunt un unicat pentru acestă limbă.

Dacă stăpâniți limba spaniolă, probabil vă veți descurca în călătorie, dar această limbă nu este bine-venită peste tot, de aceea este bine să aveți la îndemână un ajutor pentru situațiile neașteptate. În anumite locuri, nu vă veți descurca nici cu limba engleză.

Catalana.jpg (175 KB)

  

Dicționar de indoneziană

32 200 de cuvinte-titlu, 108 500 de traduceri 

Limba indoneziană este una dintre limbile din grupul îndepărtat al limbilor malaio-polineziene. Se remarcă prin gramatica simplă, fără timpuri și cazuri și printr-o pronunție simplă. Cu puțin efort, bazele acesteia pot fi stăpânite în doar câteva săptămâni. În Indonezia puteți vorbi de obicei și engleză, dar este foarte bine să aveți și un ajutor la îndemână. Dacă studiați limba indoneziană, veți aprecia cuvintele-titlu din diferite domenii, precum și posibilitatea de a învăța vocabularul, totul on-line pe PC și pe mobil.

Indoneziana1.jpg (264 KB)