An Nou – Serie Nouă de la Linghea!

Ne bucurăm ca în acest început de an să vă prezentăm noua serie “Spune NU”. Destinată absolut tuturor, această serie este dedicată dezvoltării personale, îmbunătățirii sănătății și a calității vieții de zi cu zi dar și unei lumi mai curate. Veți găsi multe sfaturi practice despre cum să fiți mai fericiți, cum să duceți o viață mai sănătoasă, cum să gândiți ecologic sau cum să petreceți mai puțin timp pe rețelele de socializare. Capitolele și sfaturile individuale din această serie vă arată căi, vă inspiră în ce direcție puteți merge, ce să încercați și ce să evitați. Este important să faceți primul pas - iar aceste publicații vă vor ajuta în acest sens.

Cărțile sunt scrise simplu și clar. Pe lângă sfaturi, veți găsi informații interesante, tabele, proceduri specifice și diverse rețete. Vedeți exemple de pagini despre subiectul care vă interesează cel mai mult.

Spune NU zahărului

O problemă de actualitate după sărbătorile de Crăciun și Anul Nou. Cartea oferă sfaturi de mâncare și rețete tentante pentru preparate fără zahăr. Veți găsi sfături cu privire la modul de îmbunătățire a obiceiurilor alimentare și la controlul zahărului, în mod natural și cu stres cât mai mic. Încercați câteva sugestii și veți vedea că și o viață fără zahăr poate fi fericită și dulce.

Spune NU cărnii

Conține sfaturi practice despre cum să eliminați sau să reduceți carnea. Asigurați-vă că vă puteți schimba dieta în bine, fără a vă schimba radical stilul de viață. Cartea este încărcată cu sfaturi dietetice, conține și rețete, cu ajutorul cărora puteți face cu ușurință primul pas într-o nouă direcție. Renunțarea la produsele de origine animală nu a fost niciodată mai ușoară!

Spune NU plasticului

Această carte își propune să vă ajute să reduceți cantitatea de materiale plastice utilizate. Vă oferă alternative ecologice, inclusiv sfaturi despre cum să nu cheltuiți prea mult. Conține idei pentru mici schimbări în viața de zi cu zi, care vor ajuta în mod semnificativ natura. Momentul potrivit este chiar acum. Începeți-vă „zilele fără plastic” împreună cu acestă carte!

 

Spune NU deșeurilor

În acest volum veți afla informații esențiale pentru a produce mai puține deșeuri, puțin câte puțin. Conține 101 mici schimbări, care pot face o mare diferență. Și dvs. puteți începe să reduceți deșeurile pe care le generați și să schimbați pas cu pas lumea care aproape se scufundă în deșeuri. Este timpul să facem ceva în legătură cu asta, nu credeți?

Spune NU rețelelor de socializare

Acestă carte atrage atenția asupra riscurilor asociate cu utilizarea rețelelor sociale. Pas cu pas către o viață „online” mai fericită! Tot ce trebuie să știți pentru a ține situația sub control, găsiți în această carte. Oferă 100 de sfaturi de la „închidere” completă până la gestionarea postărilor pozitive. O dietă digitală pentru a descoperi viața reală!

Spune Nu Carnii_frontcover.JPG (48 KB)Spune Nu Deseurilor_frontcover.JPG (46 KB)Spune Nu Plasticului_frontcover.JPG (43 KB)Spune Nu Retelelor_frontcover.JPG (47 KB)Spune Nu Zaharului_frontcover.JPG (43 KB)