Dani nu vrea să doarmă

Dani nu vrea să doarmă

nou

Dani nu vrea să doarmă. Vreți să știți de ce? Îi este frică de ceva? Poate în sfârșit să adoarmă liniștit? Dacă vă confruntați cu o situație similară cu copilul dumneavoastră cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, puteți încerca unele dintre ideile din carte. Autorul este un expert în domeniul psihologiei copilului. Dedicat tuturor părinților care veghează cu dragoste asupra somnului copiilor lor.

EAN: 9786060610380
legătură: cartonată
ediţia: 1
publicată: 2022
pagini: 44
formatul: 215 x 215 mm
ISBN: 978-606-061-038-0
conţinut
  • Cum să ajuți copii să doarmă liniștiți
  • Sarcini distractive pentru copii
  • Diverse recomandări pentru părinți
galerie
Recomandatate
Informaţii detaliate

Problemele de adormire pe timp de noapte apar uneori în fiecare familie. Vreți să știți de ce copiii se împotrivesc să meargă la culcare? De ce nu vor să doarmă? Le este frică de ceva? Vor putea în sfârșit să adoarmă liniștiți?

Dacă vă confruntați cu o situație similară cu copilul dumneavoastră cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, puteți încerca unele dintre ideile din carte. Pe lângă faptul că ascultă povestea, copilul poate să răspundă la întrebările puse, să se gândească la ele, să își împărtășească gândurile și experiențele cu adulții și să îndeplinească diverse sarcini. Principala intenție este de a încuraja o abordare sensibilă față de copii. Prin urmare, este important să citiți și să parcurgeți această carte împreună cu copilul dumneavoastră.