Descoperă Barcelona

Barcelona este un oraș vibrant, dinamic, mereu în mișcare, însă și un oraș care își păstrează cu pasiune moștenirea, oferind totul, de la comori gotice și dansuri tradiționale la baruri moderne, arhitectură inovatoare și mâncare delicioasă.

Ediţia: 1, 2017 | Pagini: 141 | Format: 194 x 116 mm | ISBN: 978-606-8837-34-5
Copertă: necartonată | Ebook format:
System: necartonată | ISBN: 978-606-8837-34-5
Packaging: 141 194 x 116 mm

Cuprinde
  • 19 trasee ideale pentru a cunoaște Barcelona. Descoperiți obiectivele turistice ale orașului: La Rambla, Sant Pere, La Ribera, El Born, Ciutadella, Eixample, Sagrada Família, Park Güell, Tibidabo și multe altele. Planificăm voiajul împreună de la A la Z, de la bacșiș și până la transport. Observații cu privire la cele mai potrivite hoteluri, restaurante și baruri. Orientați-vă ușor și urmați rutele cu ajutorul hărții pliante gratuite
Glavna svojstva
Exemple de pagini
Descoperă Barcelona Descoperă Barcelona Descoperă Barcelona Descoperă Barcelona Descoperă Barcelona
Recomandăm

Barcelona - începe călătoria

Gramatica limbii spaniole contemporane

Ghid de conversaţie român-spaniol EE

Informaţii detaliate

La întrebarea care sunt cele mai importante locuri care trebuie văzute în Barcelona, răspunsul trebuie să fie mereu: pur și simplu plimbați-vă pe străzi. Puține orașe din lume sunt atât de potrivite pentru plimbări pe jos, iar acest lucru se datorează moștenirii arhitecturale bogate a Barcelonei, care include pietre romane uriașe și trasee medievale, precum și arhitectura sclipitoare a lui Gaudí sau arhitectura modernistă din sec. XXI, cu clădirile sale strălucitoare și cu colțuri ascuțite, amplasate în jurul clădirilor istorice.

Barcelona este un oraș ușor de explorat, deoarece în centrul său se află Plaça de Catalunya, care separă orașul vechi de cel nou. Sistemul cu străzi paralele din Eixample este ușor de parcurs, iar străzile din Ciutat Vella creează parcă un labirint, ceea ce sporește sentimentul de aventură.