Descoperă Londra

Descoperă Londra

Londra are ceva aparte, ce atrage anual aproximativ 17,4 milioane de vizitatori internaționali care petrec măcar o noapte aici. Și sigur nu e vorba despre vreme. Are palate și catedrale minunate, teatre și muzee, parcuri și grădini, restaurante care oferă preparate din toate colțurile lumii, o viață de noapte dinamică și o atitudine cosmopolită și deschisă față de diversitatea de toate felurile, în special a propriilor locuitori. Plină de istorie și de carismă, Londra reușește să fie veche și, în același timp, să dea ritmul viitorului.

legătură: necartonată
formatul: 194 x 116 mm
pagini: 141
EAN: 9786068837376
ediţia: 1, 2017
publicată: 26. 4. 2017
conţinut
  • 20 de trasee ideale pentru a cunoaște Londra. Descoperiți obiectivele turistice ale acestei capitale emblematice: reședințe regale, muzee de clasă mondială, parcuri înfrunzite, cartiere istorice și la modă și multe altele. Planificăm voiajul împreună de la A la Z, de la bacșiș și până la transport. Observații cu privire la cele mai potrivite hoteluri, restaurante și baruri. Orientați-vă ușor și urmați rutele cu ajutorul hărții pliante gratuite.
galerie
Recomandatate
Informaţii detaliate

Samuel Johnson, om de litere din sec. XVIII, a făcut faimoasa declarație: „Când un om s-a plictisit de Londra, s-a plictisit de viață; pentru că în Londra există tot ce-ți poate oferi viața”. Acest lucru este valabil și astăzi: Londra le oferă unora șansa de a aduna averi mari, altora de a fi în centrul efervescenței culturale și multor altora ocazia de a fi ei înșiși într-un mediu tolerant și civilizat (indiferent de credințe, culoare, orientare sexuală sau stil de viață).

Londra se numără printre cele mai scumpe orașe din lume, alături de Singapore, Hong Kong și Zurich. În același timp, Londra se află pe locul șase mondial ca număr de rezidenți miliardari. Mai este și districtul financiar al Londrei, The City, renumit pentru bonusurile uriașe date celor mai buni angajați.