Descoperă Roma

Puține locuri impun respectul și admirația turiștilor așa cum o face Roma. Combinația de stiluri arhitecturale ale orașului modern este la fel de atractivă precum monumentele antice, palatele renascentiste și grandoarea Vaticanului.

Ediţia: 1, 2017 | Pagini: 141 | Format: 194 x 116 mm | ISBN: 978-606-8837-40-6
Copertă: necartonată | Ebook format:
System: necartonată | ISBN: 978-606-8837-40-6
Packaging: 141 194 x 116 mm

Cuprinde
  • 17 trasee ideale pentru a cunoaște Roma. Descoperiți obiectivele turistice ale Orașului Etern: Colina Capitolină și Forumul Roman, Colosseumul, Panteonul, Fontana di Trevi, Vaticanul, Castelli Romani, Aventino, Testaccio și multe altele. Planificăm voiajul împreună de la A la Z, de la bacșiș și până la transport. Observații cu privire la cele mai potrivite hoteluri, restaurante și baruri. Orientați-vă ușor și urmați rutele cu ajutorul hărții pliante gratuite.
Glavna svojstva
Exemple de pagini
Descoperă Roma Descoperă Roma Descoperă Roma Descoperă Roma Descoperă Roma Descoperă Roma
Recomandăm

Ghid de conversaţie român-italian

Lacurile italiene & Verona - începe călătoria

Roma - începe călătoria

Descoperă Florența

Informaţii detaliate

De secole întregi, Roma este cunoscută sub numele de Orașul Etern. Este greu de spus dacă acesta face referire la sediul Imperiului Roman, inima Bisericii Catolice, capitala Italiei sau la vestitul loc de pelerinaj. Într-adevăr, straturile de istorie întâlnite aici par eterne, însă atracția principală a orașului rămân permanentele întâmplări dramatice.

Într-un oraș dominat de trecutul istoric și de valorile tradiționale, câțiva dintre cei mai cunoscuți arhitecți moderni au îndrăznit să își lase amprenta prin lucrările lor. Auditoriumul lui Renzo Piano, inaugurat în 2002, a dat naștere unui val de proiecte arhitecturale ultramoderne.