Dani învinge accesele de furie

Dani învinge accesele de furie

nou

Dani are uneori crize de furie, dar nu înțelege de ce se întâmplă. Cunoașteți sentimentul? Doriți să vă ajutați copilul să înțeleagă ce se află în spatele crizelor de furie și cum să le facă față? Această poveste despre controlul furiei este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani. Autorul este un expert în psihologia copilului.

EAN: 9786060610373
legătură: cartonată
ediţia: 1
publicată: 2022
formatul: 215 x 215 mm
pagini: 44
ISBN: 978-606-061-037-3
conţinut
  • Cum să ajuți copii să facă față emoțiilor și sentimentelor de furie
  • Sarcini distractive pentru copii
  • Diverse recomandări pentru părinți
galerie
Recomandatate
Informaţii detaliate

Accesele de furie sunt o parte naturală a dezvoltării și o provocare atât pentru copil, cât și pentru adult - și trebuie abordate ca atare. Nu este vorba de faptul că copilul este obraznic sau prost crescut. Este o problemă mai complexă care trebuie înțeleasă pentru a permite copilului să facă primii pași spre acceptarea de sine, spre o stimă de sine sănătoasă și spre un viitor comportament asertiv.

Dacă vă confruntați cu o situație similară cu copilul dumneavoastră cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, unele dintre ideile din această carte vă pot ajuta. Pe lângă faptul că ascultă povestea, copilul poate, de asemenea, să răspundă și să se gândească la întrebările puse, să își împărtășească gândurile și experiențele cu adulții și să îndeplinească diverse sarcini. Principala intenție este de a încuraja o abordare sensibilă față de copii. Prin urmare, este important să citiți și să parcurgeți această carte împreună cu ei.