Amsterdam - începe călătoria

Amsterdam - începe călătoria

recomandăm

Amsterdam este un oraș unic în lume. Este un oraș al superlativelor, având mai multe canale decât Veneția și mai multe poduri decât Parisul. Este și unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Amatorii de cultură vor fi încântați să afle că orașul are peste 50 de muzee, cu teme ce variază de la istoria artei la istoria canabisului.

legătură: necartonată
formatul: 105 x 144 mm
pagini: 143
EAN: 9786068837055
ediţia: 1, 2016
publicată: 8. 9. 2016
conţinut
  • Incursiune în obiectivele turistice ale zonei: galerii de artă, zeci de canale și multe altele
  • Activități: De la „cafenele maronii”, la croaziere pe canale; sunt multe de savurat în timpul liber
  • Recomandări culturale: Maeștrii olandezi și mania lalelelor; o mai bună înțelegere a tradițiilor locale
  • Sfaturi utile privind cazarea, mâncarea și orientarea, observații și ghidare avizată în călătorie
Recomandatate
Informaţii detaliate

Aflat în partea de vest a Olandei, în apropiere de Marea Nordului, Amsterdam este un oraș care merită vizitat. Este suficient de mic încât să vă puteți plimba pe jos, iar străduțele adiacente canalelor sunt atât de înguste, încât nu încap autobuzele pentru turiști, deci nu există riscul să treceți rapid pe lângă cele mai interesante atracții turistice. Ca să vedeți Amsterdamul în toată frumusețea sa, trebuie să simțiți razele soarelui de vară sau, dimpotrivă, să vă vedeți aburii respirației într-o dimineață friguroasă de iarnă.

Dacă optați pentru o croazieră pe canale, din vas veți putea admira arhitectura de la nivelul apei, plutind încet, departe de zgomotul lumii moderne.
Oferta este atât de generoasă – muzee, galerii de artă, clădiri istorice și case memoriale, încât v-ar lua săptămâni întregi să le vizitați pe toate.