Elveţia - începe călătoria

Elveţia - începe călătoria

Elveţia este ţara masivelor alpine. Unele culmi montane sunt înconjurate de mituri misterioase, altele sunt o provocare pentru turiştii de performanţă. În aceste locuri veţi avea parte de diversitate şi de un concediu activ. Chiar dacă nu s-ar părea, aici puteţi face și o baie în linişte. Fiecare oraş elveţian are propria atmosferă, şi oriunde veţi găsi ceva bun de mâncare. Trebuie să aveţi în vedere că preţurile sunt peste tot foarte mari, Elveţia numărându-se printre cele mai scumpe ţări din lume. 

legătură: necartonată
formatul: 105 x 144 mm
pagini: 192
EAN: 9786068837437
ediţia: 1, 2017
conţinut
  • Incursiune în obiectivele turistice ale Elveției: Zürich, Geneva, Berna, Alpii și multe altele
  • Activități: De la schi la festivaluri și Glacier Express; sunt multe de savurat în timpul liber
  • Recomandări culturale: Wilhelm Tell, câinii St Bernard, ciocolată și brânză; o mai bună înțelegere a tradițiilor locale
  • Sfaturi utile: Cazare, mâncare și orientare; observații și ghidare avizată în călătorie
Recomandatate
Informaţii detaliate

Nicio hartă nu poate reda realitatea geografică a Elveției. Aproape două treimi din țară sunt acoperite de munți. Unele vârfuri muntoase au mai mult de 4 500 m înălțime; sunt fascinante miturile create în jurul muntelui Matterhorn (Mont Cervin) sau a trioului impunător format din Eiger, Mönch și Jungfrau. Spre est, pe pantele munților Grisons, se află faimoasele pârtii de schi din Arosa, Davos și St Moritz. Depresiuni fertile, situate între Alpi la sud-est și masivul stâncos Jura la nord-est, formează un cerc între lacul Geneva și lacul Constance. În același timp bucolică și industrializată, această fâșie îngustă conține toate marile orașe și majoritatea celor 7,9 milioane de locuitori care formează Confederația.