Descoperă Bali

Baliul este adesea descris prin clișee turistice: exotic, seducător, magic. Deși aceste cuvinte par suprautilizate și golite de sens, sunt totuși adjectivele cele mai potrivite pentru a descrie micuța insulă. Bali se bucură de o diversitate remarcabilă pentru o insulă atât de mică, situată în cel mai mare arhipelag din lume.

Ediţia: 1, 2017 | Pagini: 141 | Format: 194 x 116 mm | ISBN: 978-606-8837-55-0
Copertă: necartonată | Ebook format:
System: necartonată | ISBN: 978-606-8837-55-0
Packaging: 141 194 x 116 mm

Cuprinde
  • 12 trasee ideale pentru a cunoaște Baliul. Descoperiți obiectivele turistice ale insulei: Sanur, Denpasar, Uluwatu, Batur, Kintamani, Lovina, Singaraja, Pupuan, Medewi, Nusa Ceningan și multe altele. Planificăm voiajul împreună de la A la Z, de la bacșiș și până la transport. Observații cu privire la hoteluri, restaurante și baruri. Orientați-vă ușor și urmați rutele cu ajutorul harții pliante gratuite.
Glavna svojstva
Exemple de pagini
Recomandăm

Descoperă Croația

Cuba - începe călătoria

Vietnam - începe călătoria

Descoperă Praga

Informaţii detaliate

Bali se bucură de o diversitate remarcabilă pentru o insulă atât de mică, situată în cel mai mare arhipelag din lume. Aeroportul internațional este situat în regiunea sudică Badung, centrul urban și comercial al Baliului. Aici se distrează majoritatea turiștilor toată ziua și toată noaptea, până dimineața - în special în stațiunile Kuta, Legian și Seminyak. Sanur și Nusa Dua sunt zone mai liniștite, potrivite unui hedonism mai reținut. Asta nu înseamna ca partea de sub a Baliului este de evitat: dincolo de aspectele pur comerciale, aici se află adevărate comori tradiționale balineze.