Descoperă Croația

Croaţia este una dintre cele mai interesante destinaţii din Europa, cu un litoral ce pare infinit, sute de insule şi o atmosferă relaxată ce garantează o vacanţă de neuitat. Istorie, cultură, plajă: le găsiţi pe toate în Croaţia.

Ediţia: 1, 2017 | Pagini: 141 | Format: 194 x 116 mm | ISBN: 978-606-8837-35-2
Copertă: necartonată | Ebook format:
System: necartonată | ISBN: 978-606-8837-35-2
Packaging: 141 194 x 116 mm

Cuprinde
  • 15 trasee ideale pentru a cunoaște Croația. Descoperiți obiectivele turistice ale țării: Parcul Național Lacurile Plitvice, orașul Split, Hvar, Korčula, Sf. Maria, Mljet, Lokrum și multe altele. Planificăm voiajul împreună de la A la Z, de la bacșiș și până la transport. Observații cu privire la cele mai potrivite hoteluri, restaurante și baruri. Orientați-vă ușor și urmați rutele cu ajutorul hărții pliante gratuite.
Glavna svojstva
Exemple de pagini
Descoperă Croația Descoperă Croația Descoperă Croația Descoperă Croația Descoperă Croația Descoperă Croația
Recomandăm

Ghid de conversaţie român-croat

Descoperă Amsterdam

Descoperă Barcelona

Muntenegru - începe călătoria

Informaţii detaliate
Probabil una dintre cele mai importante caracteristici ale Croaţiei este că în preţul standard puteţi, practic, vizita două ţări diferite. Regiunea vastă de lângă coastă este puternic influenţată de Italia, atât în ceea ce priveşte bucătăria tradiţională, cât şi ruinele romane şi atitudinea relaxată a localnicilor. De cealaltă parte, Zagreb şi Croaţia de nord au legături culturale, lingvistice şi economice mai puternice cu Germania şi Austria, revelate mai ales de oraşele baroce care au înflorit în sec. XVII şi XVIII sub dominaţia austro-ungară.