Descoperă Amsterdam

Amsterdam este unul dintre cele mai prietenoase și mai romantice orașe din Europa. Canalele sale încântă, muzeele sale impresionează, fiind un oraș îndrăzneț, potrivit pentru cei cu vederi liberale. Pe scurt, este un oraș fără egal.

Ediţia: 1, 2017 | Pagini: 141 | Format: 194 x 116 mm | ISBN: 978-606-8837-33-8
Copertă: necartonată | Ebook format:
System: necartonată | ISBN: 978-606-8837-33-8
Packaging: 141 194 x 116 mm

Cuprinde
  • 18 trasee ideale pentru a cunoaște Amsterdamul. Descoperiți obiectivele turistice ale orașului: Cartierul Muzeelor, Centrul Vechi (Wallen), Amsterdamse Bos, Cartierul Roșu, Rembrandtplein, Cartierul Evreiesc, piețele principale, Jordaan și multe altele. Planificăm voiajul împreună de la A la Z, de la bacșiș și până la transport. Observații cu privire la cele mai potrivite hoteluri, restaurante și baruri. Orientați-vă ușor și urmați rutele cu ajutorul hărții pliante gratuite.
Glavna svojstva
Exemple de pagini
Descoperă Amsterdam Descoperă Amsterdam Descoperă Amsterdam Descoperă Amsterdam Descoperă Amsterdam Descoperă Amsterdam
Recomandăm

Ghid de conversaţie român-olandez

Amsterdam - începe călătoria

Descoperă Croația

Informaţii detaliate

Cu o populație de peste 800 000 de locuitori, Amsterdam este situat în provincia Olanda de Nord. Este cel mai mare oraș al Olandei și, totodată, capitala sa, deși sediul guvernului se află la Haga. Numele complet și corect al Olandei este „Regatul Țărilor de Jos”.

Amsterdam s-a dezvoltat din nimic, transformându-se dintr-un mic sat de pescari, în inima Imperiului Olandez. Influențele din vremea Companiei Indiilor de Est sunt încă vizibile pe alocuri, de la clădirile mărețe la minoritatea indoneziană, ale cărei preparate culinare picante contrastează cu preparatele olandeze.

În ciuda istoriei sale bogate, Amsterdam este un oraș contemporan, faimos pentru atitudinea sa tolerantă față de sex și droguri – tolerantă, dar nu imprudentă, iar legile și atitudinea orașului se mai schimbă. Ce nu se schimbă însă, este atracția pe care orașul o manifestă pentru turiști, care se îmbulzesc aici din toate colțurile lumii.